Αρχική Σελίδα

Sinotechdrill International Co., Ltd Γύρος εργοστασίων

Πιστοποίηση
Κίνα Sinotechdrill International Co., Ltd Πιστοποιήσεις
Κίνα Sinotechdrill International Co., Ltd Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Με την απλή λειτουργία, οι εργαζόμενοί μας συμπαθούν την εγκατάσταση γεώτρησης διατρήσεων EP200. Το Sinotechdrill είναι αξιόπιστη επιχείρηση, αναμένουμε με ενδιαφέρον την επόμενη συνεργασία.

—— Suat nacar

Αγοράσαμε την υπόγεια εγκατάσταση γεώτρησης τρυπανιών. Αυτή η εγκατάσταση γεώτρησης είναι ισχυρότερη και σταθερός, θα μπορούσαμε κανονικά να τρυπήσουμε 80-100 mtrs ανά βάρδια 24 με τρυπάνι. Θα διατάξουμε τα εργαλεία διατρήσεων σύντομα

—— Paladio

Διέταξα μερικά εργαλεία διαμαντιών αυτά τα έτη, sinotechdrill παρείχε μια πολύ καλή υπηρεσία και έναν γρήγορο χρόνο παράδοσης. Ευχαριστώ πολύ!

—— Claudio

Γεια, αυτό είναι η Ana από την Κολομβία. Αγοράσαμε μια εγκατάσταση γεώτρησης διατρήσεων φρεατίων νερού από Sinotechdrill. Έχει τα εύκολα συστήματα λειτουργίας και μειώνει εύκολα το κόστος.

—— Noguera της Ana 

Είμαι Online Chat Now
 • Γραμμή Παραγωγής

  Sinotechdrill International Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

  Sinotechdrill International Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

  Sinotechdrill International Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2

   

   

   

 • Ε & Α

  Ομάδα του ταλέντου:

  Μια ομάδα επιστημονικής και τεχνολογικής ανάπτυξης που οδηγείται από τον εθνικό ακαδημαϊκό εφαρμοσμένης μηχανικής και που οδηγείται από τους εθνικούς εμπειρογνώμονες βιομηχανίας
  Καθηγητής, ανώτερος μηχανικός, πολλαπλής στάθμης επιστημονικά και τεχνολογικά ταλέντα διδακτορικού και μεταπτυχιακού
  Τεχνικός-οδηγημένη κατασκευαστική ομάδα

   

  Τεχνολογία:

  Η ειδικός-ισόπεδη ομάδα ανάπτυξης προϊόντος μεταλλείας της επιχείρησης κέρδισε το δεύτερο βραβείο του εθνικού βραβείου προόδου επιστήμης και τεχνολογίας, το πρώτο βραβείο της επαρχιακής και σε επίπεδο υπουργών επιστημονικής και τεχνολογικής προόδου, και διάφορων δεύτερων βραβείων.

  Sinotechdrill International Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

   

   

  Τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας μας:

  Η επιχείρηση θεωρεί τη τεχνολογική καινοτομία ως συστατικό κλειδί της επιχειρηματικής ανάπτυξης. Βάσει της εκτενούς έρευνας για τη θέση χρήσης των παραδοσιακών προϊόντων και την απορρόφηση της ξένης προηγμένης τεχνολογίας, έχουμε λάβει 20 εθνικά διπλώματα ευρεσιτεχνίας εφευρέσεων, 10 διπλώματα ευρεσιτεχνίας εφευρέσεων εν αναμονή της έγκρισης, και τα πνευματικά δικαιώματα λογισμικού εν αναμονή της έγκρισης. Στο πρόγραμμα, 10 εθνικά πρότυπα χρήσης έχουν λήφθουν, 4 διπλώματα ευρεσιτεχνίας εφευρέσεων εφαρμόζονται για, και 4 πρότυπα χρήσης εφαρμόζονται.

   

  Sinotechdrill International Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

   

  Άδεια κατασκευής:

  Οι μηχανές εξοπλισμού μεταλλείας μας έχουν περάσει την εθνική ηλεκτρομηχανική δοκιμή ορυχείων παραγωγής ασφάλειας και έχουν λάβει το εθνικό πιστοποιητικό ασφάλειας προϊόντων μεταλλείας.

   

  Sinotechdrill International Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2

   

   

   

Στοιχεία επικοινωνίας
Sinotechdrill International Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Liu

Τηλ.:: 0086-18612948866

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)