Αρχική Σελίδα Νέα

Κύπρος-120VD μας RBM στάλη στη Σερβία

Πιστοποίηση
Κίνα Sinotechdrill International Co., Ltd Πιστοποιήσεις
Κίνα Sinotechdrill International Co., Ltd Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Με την απλή λειτουργία, οι εργαζόμενοί μας συμπαθούν την εγκατάσταση γεώτρησης διατρήσεων EP200. Το Sinotechdrill είναι αξιόπιστη επιχείρηση, αναμένουμε με ενδιαφέρον την επόμενη συνεργασία.

—— Suat nacar

Αγοράσαμε την υπόγεια εγκατάσταση γεώτρησης τρυπανιών. Αυτή η εγκατάσταση γεώτρησης είναι ισχυρότερη και σταθερός, θα μπορούσαμε κανονικά να τρυπήσουμε 80-100 mtrs ανά βάρδια 24 με τρυπάνι. Θα διατάξουμε τα εργαλεία διατρήσεων σύντομα

—— Paladio

Διέταξα μερικά εργαλεία διαμαντιών αυτά τα έτη, sinotechdrill παρείχε μια πολύ καλή υπηρεσία και έναν γρήγορο χρόνο παράδοσης. Ευχαριστώ πολύ!

—— Claudio

Γεια, αυτό είναι η Ana από την Κολομβία. Αγοράσαμε μια εγκατάσταση γεώτρησης διατρήσεων φρεατίων νερού από Sinotechdrill. Έχει τα εύκολα συστήματα λειτουργίας και μειώνει εύκολα το κόστος.

—— Noguera της Ana 

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
Κύπρος-120VD μας RBM στάλη στη Σερβία
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Κύπρος-120VD μας RBM στάλη στη Σερβία

Πρόσφατα, το Κύπρος-120VD που διατάχτηκε από τη μεταλλεία Zijin πελατών μας ολοκλήρωσε επιτυχώς τη συνέλευση και την ανάθεση, και στάλη στο τμήμα προγράμματος της Σερβίας μεταλλείας Zijin.

Από την επανάληψη της εργασίας, με όλο και περισσότερες διαταγές, οι στόχοι παραγωγής της επιχείρησης έχουν γίνει όλο και περισσότερο βαριοί. Οι εργαζόμενοι και οι κύριοι στο εργαστήριο έχουν διατηρήσει πάντα μια κατάσταση της ανιδιοτέλειας, που υιοθετείται στη γραμμή παραγωγής με το πλήρες πάθος, και που εξασφαλίζεται ότι ένα πλήρες φορτίο των φορτηγών με την ειλικρίνειά μας, έγκαιρη παράδοση κάθε υψηλής ποιότητας προϊόντος Chuangyuan στους πελάτες.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Κύπρος-120VD μας RBM στάλη στη Σερβία  0

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Στο μεταξύ, Chuangyuan εκτιμά επίσης κάθε πελάτη που εμπιστεύεται και υποστηρίζει την επιχείρησή μας. Θα δουλεψουμε σκληρότερα για να επιστρέψουμε την αγάπη σας με την καλύτερη τεχνολογία, την καλύτερη ποιότητα και την καλύτερη υπηρεσία για την επιχειρησιακή επιτυχία σας. Κάνετε το μέρος μας, και την εργασία για να επιτύχετε μαζί μια αμοιβαία ωφέλιμη κατάσταση!

Χρόνος μπαρ : 2020-03-30 11:11:16 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Sinotechdrill International Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Liu

Τηλ.:: 0086-18612948866

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)