Αρχική Σελίδα Νέα

Η εγκατάσταση γεώτρησης διατρήσεων DTH μας και αυξάνει την τρυπώντας μηχανή ήταν σκάφος από κοινού

Πιστοποίηση
Κίνα Sinotechdrill International Co., Ltd Πιστοποιήσεις
Κίνα Sinotechdrill International Co., Ltd Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Με την απλή λειτουργία, οι εργαζόμενοί μας συμπαθούν την εγκατάσταση γεώτρησης διατρήσεων EP200. Το Sinotechdrill είναι αξιόπιστη επιχείρηση, αναμένουμε με ενδιαφέρον την επόμενη συνεργασία.

—— Suat nacar

Αγοράσαμε την υπόγεια εγκατάσταση γεώτρησης τρυπανιών. Αυτή η εγκατάσταση γεώτρησης είναι ισχυρότερη και σταθερός, θα μπορούσαμε κανονικά να τρυπήσουμε 80-100 mtrs ανά βάρδια 24 με τρυπάνι. Θα διατάξουμε τα εργαλεία διατρήσεων σύντομα

—— Paladio

Διέταξα μερικά εργαλεία διαμαντιών αυτά τα έτη, sinotechdrill παρείχε μια πολύ καλή υπηρεσία και έναν γρήγορο χρόνο παράδοσης. Ευχαριστώ πολύ!

—— Claudio

Γεια, αυτό είναι η Ana από την Κολομβία. Αγοράσαμε μια εγκατάσταση γεώτρησης διατρήσεων φρεατίων νερού από Sinotechdrill. Έχει τα εύκολα συστήματα λειτουργίας και μειώνει εύκολα το κόστος.

—— Noguera της Ana 

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
Η εγκατάσταση γεώτρησης διατρήσεων DTH μας και αυξάνει την τρυπώντας μηχανή ήταν σκάφος από κοινού
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η εγκατάσταση γεώτρησης διατρήσεων DTH μας και αυξάνει την τρυπώντας μηχανή ήταν σκάφος από κοινού

Στις 24 Απριλίου 2020, η εγκατάσταση γεώτρησης διατρήσεων 150 DTH που προσαρμόζονται από τον πελάτη Shandong της επιχείρησής μας και τα Κύπρος-R80 αυξάνουν την τρυπώντας μηχανή που προσαρμόζεται από τον πελάτη Liaoning συγκεντρώθηκαν επιτυχώς και ανατέθηκαν, και στάλησαν σε Shandong και Liaoning.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η εγκατάσταση γεώτρησης διατρήσεων DTH μας και αυξάνει την τρυπώντας μηχανή ήταν σκάφος από κοινού  0
Προκειμένου να ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις διαταγής του πελάτη εγκαίρως και η ποιότητα, οι υπάλληλοι κάθε τμήματος υψηλής τεχνολογίας Chuangyuan έχουν εμμείνει σε αρμοδιότητές τους για τις διαφορετικές θέσεις και είναι ευσυνείδητοι. Οι υπάλληλοι ολόκληρης της γραμμής του εργαστηρίου παράγουν ενεργά. Τα προϊόντα ελέγχονται αυστηρά και στην παραγωγή και στην ποιοτική επιθεώρηση. Κάθε προϊόν της σε μη απευθείας σύνδεση γραμμής της επιχείρησης απεικονίζει τη tireless αναζήτηση της ποιότητας από Chuangyuan High-tech. Στη βιομηχανία, την ποιότητα των προϊόντων έχουν περάσει κάτω από τη λέξη στη λέξη. Πιστεύουμε σταθερά που είναι από στόμα σε στόμα η καλύτερη διαφήμιση!

Χρόνος μπαρ : 2020-04-27 15:48:19 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Sinotechdrill International Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Liu

Τηλ.:: 0086-18612948866

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)