Αρχική Σελίδα Νέα

Κύπρος-R120VD μας αυξάνουν την τρυπώντας μηχανή που στέλνεται Sichuan

Πιστοποίηση
Κίνα Sinotechdrill International Co., Ltd Πιστοποιήσεις
Κίνα Sinotechdrill International Co., Ltd Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Με την απλή λειτουργία, οι εργαζόμενοί μας συμπαθούν την εγκατάσταση γεώτρησης διατρήσεων EP200. Το Sinotechdrill είναι αξιόπιστη επιχείρηση, αναμένουμε με ενδιαφέρον την επόμενη συνεργασία.

—— Suat nacar

Αγοράσαμε την υπόγεια εγκατάσταση γεώτρησης τρυπανιών. Αυτή η εγκατάσταση γεώτρησης είναι ισχυρότερη και σταθερός, θα μπορούσαμε κανονικά να τρυπήσουμε 80-100 mtrs ανά βάρδια 24 με τρυπάνι. Θα διατάξουμε τα εργαλεία διατρήσεων σύντομα

—— Paladio

Διέταξα μερικά εργαλεία διαμαντιών αυτά τα έτη, sinotechdrill παρείχε μια πολύ καλή υπηρεσία και έναν γρήγορο χρόνο παράδοσης. Ευχαριστώ πολύ!

—— Claudio

Γεια, αυτό είναι η Ana από την Κολομβία. Αγοράσαμε μια εγκατάσταση γεώτρησης διατρήσεων φρεατίων νερού από Sinotechdrill. Έχει τα εύκολα συστήματα λειτουργίας και μειώνει εύκολα το κόστος.

—— Noguera της Ana 

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
Κύπρος-R120VD μας αυξάνουν την τρυπώντας μηχανή που στέλνεται Sichuan
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Κύπρος-R120VD μας αυξάνουν την τρυπώντας μηχανή που στέλνεται Sichuan

Στις 30 Απριλίου, η διαταγή μας Κύπρος-R120VD αυξάνει την τρυπώντας μηχανή συγκεντρώθηκε επιτυχώς και ανατέθηκε, και έστειλε στη βάση παραγωγής του πελάτη, Co. εφαρμοσμένης μηχανικής κατασκευής Zhizhong Zhihe, ΕΠΕ.

Κύπρος-R120VD είναι μια αυτοπροωθούμενη τρυπώντας μηχανή αύξησης. Η ανάπτυξή της είναι βασισμένη στις τεχνικές ανάγκες Sichuan των πελατών και της τεχνικής εμπειρίας της τρέχουσας επιχείρησης και οδηγεί. Υιοθετεί τη σύγχρονη προηγμένη ευφυή τεχνολογία ελέγχου, την υδραυλική τεχνολογία και τη νέα τεχνολογία υλικών, οι οποίες μπορούν να πραγματοποιήσουν τη μηχανοποιημένη αυτόματη λειτουργία. Έχει τα πλεονεκτήματα της υψηλής αποδοτικότητας λειτουργίας, ισχυρή ακρίβεια διάτρυσης, υψηλός παράγοντας ασφάλειας, άνετο εργασιακό περιβάλλον, αρμονικός ανθρώπου-μηχανής και ούτω καθεξής.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Κύπρος-R120VD μας αυξάνουν την τρυπώντας μηχανή που στέλνεται Sichuan  0

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αναφέρεται ότι αυτή η διαταγή είναι η πρώτη συνεργασία μεταξύ της επιχείρησης Chuangyuan και Sichuan Zhizhong Zhihe της Co. εφαρμοσμένης μηχανικής κατασκευής, ΕΠΕ, το οποίο διάρκεσε δύο μήνες που ολοκληρώνουν. Από τον Ιανουάριο του 2020, κάτω από την ηγεσία των πωλήσεων ο διευθυντής Liu Yongsheng και η συνεργασία των μελών ομάδας, οι πωλήσεις της επιχείρησης έχουν αυξηθεί κατά 20 εκατομμύρια έναντι της ίδιας περιόδου πέρυσι, και ο ρυθμός ανάπτυξης είναι ικανοποιώντας. Συγχρόνως, όλες οι διαταγές παράγονται διαδοχικά σύμφωνα με την παραγωγή σχεδιάζοντας το σχέδιο. Αντιμέτωπο με τους βαριούς στόχους παραγωγής, το προσωπικό παραγωγής πρώτης γραμμής επενδύεται στην έντονη και τακτική παραγωγή με το πλήρες πάθος, και προσπαθεί να δώσει τις ικανοποιητικές απαντήσεις στους ιδιοκτήτες και τους πελάτες την καλή ποιότητα.

Χρόνος μπαρ : 2020-05-12 11:46:36 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Sinotechdrill International Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Liu

Τηλ.:: 0086-18612948866

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)